Medicinsk kræftbehandling

Udskriv
SKA Pjece: Medicinsk kræftbehandling

SKA-pjecen Patientinformation - Medicinsk Kræftbehandling giver en introduktion til kemoterapibehandling og anden medicinsk kræftbehandling med udgangspunkt i den patient, der er blevet anbefalet medicinsk kræftbehandling for sin kræftsygdom. Pjecen beskriver forskellige former for behandling og de alment menneskelige aspekter af at være i medicinsk kræftbehandling, herunder patientens opfattelse af sig selv og relationer til omgivelserne.

Bagerst i pjecen findes en lomme, hvor personalet lægger information om bivirkninger og afhjælpning af disse, således at den enkelte patient får det materiale der er relevant for netop ham eller hende. Pjecen udleveres på de onkologiske afdelinger til patienterne.

Pjecen vil blive revideret i 2017. Indtil da vil den (og visse bivirkningsark) kunne hentes online. Pjece og ark kan også fortsat bestilles fra trykkeriet via dette link

Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst Hanne Skovfoged, SKA's sekretariat på tlf. 3545 4715, eller skriv mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Pjecen ligger i pakker med 100 stk. til kr. 1.500,- og de enkelte bivirkningsark ligger ligeledes i pakker á 100 stk. til kr. 85,- pr. pakke. Fragt til trykkeriet er kr. 95,- uanset ordrens størrelse.

Pjecen blev i 2009 oversat til arabisk, engelsk, grønlandsk, serbokroatisk, somali, tyrkisk og urdu, og er samtidig blevet tilrettet de forskellige kulturer. Arbejdet er blevet udført med støtte fra Trygfonden, og den oversatte version udleveres gratis på SKA's sekretariat.

Materialet er udarbejdet af SKA's informationsgruppe og kan hentes her.

Patientinformation