Medicinsk kræftbehandling

Udskriv
SKA Pjece: Medicinsk kræftbehandling - bemærk at denne ikke er opdateret siden 2013.

SKA-pjecen Patientinformation - Medicinsk Kræftbehandling giver en introduktion til kemoterapibehandling og anden medicinsk kræftbehandling med udgangspunkt i den patient, der er blevet anbefalet medicinsk kræftbehandling for sin kræftsygdom. Pjecen beskriver forskellige former for behandling og de alment menneskelige aspekter af at være i medicinsk kræftbehandling, herunder patientens opfattelse af sig selv og relationer til omgivelserne.

Bagerst i pjecen findes en lomme, hvor personalet lægger information om bivirkninger og afhjælpning af disse, således at den enkelte patient får det materiale der er relevant for netop ham eller hende. Pjecen udleveres på de onkologiske afdelinger til patienterne.

Pjecen er ikke revideret siden 2013. Pjece og bivirkningsark kan fortsat bestilles fra trykkeriet via dette link.

Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst Susanne Justesen, SKA's sekretariat på tlf. 5651 3111, eller skriv mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Pjecen ligger i pakker med 100 stk. til kr. 1.365,- og de enkelte bivirkningsark ligger ligeledes i pakker á 100 stk. til kr. 98,- pr. pakke. Priserne er eks. fragt.